Queremos presentarte la Fundación Salud Alta, entidad en la que la AIQS forma parte del patronato de su fundación, con una aportación anual del 0,7% el presupuesto.

La Fundación Salud Alta es una entidad privada sin ánimo de lucro, nacida en 2004 de la comunidad cristiana, con el fin de ayudar en el desarrollo integral de la población del barrio a través de la educación, ofreciendo especial atención a los niños ya las personas necesitadas.

Esperamos que te interese el proyecto que presentamos, con el que tienes la oportunidad de participar hasta el 25 de junio.

FUNDACIÓ SALUT ALTA

Fes que la teva inscripció deixi petjada

L’estiu és una de les èpoques de l’any en què es fa més visible la bretxa d’oportunitats entre infants, ja que no tots els nens i nenes tenen assegurat el dret a l’educació en el lleure com a espai d’aprenentatge, socialització i creixement personal. És per això que engeguem la #Motxilla2018 amb l’objectiu de reivindicar les activitats de lleure i aconseguir petites aportacions econòmiques per finançar part de les activitats d'estiu. 

Així doncs, fins al 25 de juny tens l'oportunitat de deixar petjada a més de 100 infants i adolescents del barri La Salut de Badalona col·laborant al repte econòmic de 5.000€ per fer possible els casals d'estiu, l'acampada i les colònies de la Salut Alta. Anima’t!


COLABORA !

Fundació Salut Alta

c/. Autonomia, 17 – baixos

08914 Badalona (Barcelona)