JUNIOR RECRUITER
  18.05.2018 Nº: 136/2018

Robert Walters is one of the world's leading specialist professional recruitment consultancies. Since the inception of the business in 1985, Robert Walters has been the standard bearer in professional recruitment and today has a global network of offices in 28 countries and more than 3,500 employees worldwide.A JUNIOR RECRUITER is required for its headquarters a Barcelona

Ver oferta
ENGINYER INDUSTRIAL
  18.05.2018 Nº: 134/2018

Consultoria estretègica de negoci de Vic, selecciona un/a ENGINYER INDUSTRIAL, per incorporar al seu equip. 

Ver oferta
RESPONSABLE LABORATORIO FÍSICO QUÍMICO
  18.05.2018 Nº: 135/2018

Laboratorios Inibsa precisa incorporar a su equipo a un/a RESPONSABLE LABORATORIO FÍSICO QUÍMICO que liderará la gestión de las áreas de Control Calidad Físico Químico, Desarrollo Analítico y Estabilidades

Ver oferta
GESTOR DE COMPRES
  17.05.2018 Nº: 133/2018

Important empresa de l´alimentació de matèries primeres de la comarca d´Osona.(Barcelona), precisa un/a GESTOR DE COMPRES. 

Ver oferta
CONSULTOR/A DE MILLORA CONTÍNUA.
  17.05.2018 Nº: 132/2018

Important Consultoria estratègica de negoci, amb centre de treball a Vic. Actualment es troba en ple procés de creixement i necessita incorporar un/a CONSULTOR/A DE MILLORA CONTÍNUA.

Ver oferta
TÈCNIC DEPARTAMENT PLANIFICACIÓ I OFICINA TÈCNICA.
  15.05.2018 Nº: 130/2018

L’ Agència de Residus de Catalunya té la necessitat de cobrir un lloc de treball de la CATEGORIA V DEPARTAMENT PLANIFICACIÓ I OFICINA TÈCNICA DE L’ÀREA DE GESTIÓ I D’INFRAESTRUCTURES. 

Participació:

§  Presentació del currículum: Les persones que hi estiguin interessades i compleixin amb els requisits establerts, hauran de presentar un currículum amb fotografia tipus carnet i breu descripció de les tasques desenvolupades a l’adreça de correu electrònic següent: seleccio.arc@gencat.cat.

§  Termini de presentació:  22 de maig.

§  Especificar en l’assumpte del correu: 01-175/2018 - NOM I COGNOMS.

  • Especificar en el cos del correu electrònic el NIF, el telèfon de contacte i el correu electrònic.

Procediment de selecció:

1.-Comprovació dels requisits de participació i anàlisi del CV per valorar aspectes relacionats amb la titulació, la formació específica, la trajectòria professional i l’experiència en llocs relacionats amb el lloc de treball objecte de selecció.

2.- Un cop feta la valoració, les persones candidates podran ser convocades a una entrevista personal per constatar i ampliar la informació detallada en el currículum i per valorar els aspectes relacionats amb les competències professionals.

3.- Per últim, si escau, les persones candidates podran ser convocades a una prova pràctica per valorar si disposen dels aspectes tècnics requerits per ocupar el lloc de treball.

Les persones candidates poden ser excloses del procés de selecció en funció dels resultats obtinguts en les diferents etapes. Només podem garantir una resposta individualitzada a les persones 

Ver oferta
SOFTWARE SUPPORT ENGINEER
  15.05.2018 Nº: 131/2018

KBC pioneer in the development and use of simulation models that capture the interactions between processing units, offers process models specialists room to grow. Operational experts in consulting teams develop solutions that positively impact the safety, profitability and environmental performance of our international clients through technological changes and operational efficiencies. We are headquartered in Walton on Thames, Surrey with regional offices located around the World.

We are currenlty searching for a SOFTWARE SUPPORT ENGINEER to support the team in Barcelona, Spain. 

Ver oferta
TÉCNICO COMERCIAL INGENIERO.
  15.05.2018 Nº: 129/2018

Empresa distribuidora de maquinaria para el sector industrial, ubicada en Barcelona, precisa un/a  TÉCNICO COMERCIAL INGENIERO. 

Ver oferta
TÉCNICO COMERCIAL Y DE CUSTOMER SERVICE
  15.05.2018 Nº: 128/2018

Ingeniería perteneciente a un Holding de empresas del sector químico, dedicada a desarrollar maquinaria con el objetivo de satisfacer las necesidades de los distintos campos de la industria (tratamiento de superficies), necesita incorporar a un TÉCNICO COMERCIAL Y DE CUSTOMER SERVICE para su departamento de recambios. 

Ver oferta
ASESOR/A CIAL. PRODUCTOS QUÍMICOS AL SECTOR PHARMA.
  15.05.2018 Nº: 127/2018

QUIMIVITA, S.A. acreditada empresa, con más de 50 años de actividad, fabricante y distribuidora de principios activos, aditivos, ingredientes y excipientes para Laboratorios Farmacéuticos y Veterinarios, por aumento de plantilla solicita: ASESOR/A CIAL. PRODUCTOS QUÍMICOS AL SECTOR PHARMA.

Ver oferta